سهام خود را در آشپزخانه و طبخ این دستور العمل های آسان در حالی که شما در خانه گیر کرده

Category: توین سیتی No comments

اینها زمان های عجیب و غریب زندگی میکنیم اما کسانی از ما که مهارت آشپز خانه می دانم که شما لازم نیست که به ذخیره کردن آن را به یک یا دو هفته بدون ضربه زدن به فروشگاه مواد غذایی.

راز بودن قادر به قرار دادن شام روی میز, سریع, و هر شب نه فقط در طول یک بیماری همه گیر است که به خوبی مواجه نگردند شربت خانه.

شربت خانه من نیست شامل کنسرو سوپ نفسه اما آن را به مقدار زیادی از جعبه براث. من همیشه یک ذخیره کردن بدون استخوان بدون پوست مرغ (ران و سینه) در فریزر. آنها همه کاره و آسان برای آماده سازی. پنیر مانند پنیر پارمسان نگه داشتن برای مدت زمان طولانی تا زمانی که آنها در فروش من خرید اضافی آجر.

آیا شما می دانید شما می توانید یخ کره? این یکی دیگر از آیتم خوب برای خرید چند تن از زمانی که آن را با تخفیف.

من در اکثر سبزیجات یخ زده اما ذرت و نخود فرنگی به طور خاص روشن نمی کردن احساساتی پس از انجماد.

در اینجا لیستی از آیتم ها (علاوه بر آرد و شکر و دیگر همه چیز واضح و آشکار) است که من را در شربت خانه من و شش دستور العمل های آسان شما می توانید با چیزی که من همیشه در دست.

خشک کالا

  • پاستا در اشکال مختلف
  • برنج
  • تراشه های شکلات
  • جو
  • آرد ذرت

در یخچال

  • پارمسان
  • تخم مرغ
  • کره
  • بیکن
  • چیپس

مغازه مواد غذایی کنسرو

  • سالسا
  • کنسرو گوجه فرنگی — کل پوره و تکه
  • لوبیا سیاه و سفید
  • سهام مرغ — من دوست دارم چیزهای که می آید 1-فنجان اندازه بخش برای دستور العمل های

در فریزر

  • ذرت
  • نخود فرنگی
  • بدون استخوان بدون پوست مرغ

دستور العمل:

آهسته پز مرغ تاکو گوشت

این دستور غذا را به یک جزء اصلی در خانه ما. اغلب آن را پایه ای برای tacos یک شب برنج کاسه لوبیا سیاه شب بعد quesadillas یک شب دیگر ، من با استفاده از مرغ منجمد است, اما شما می توانید با استفاده از تازه اگر این است که آنچه شما را در دست داشته فقط کاهش زمان پخت و پز با یک ساعت یا بیشتر.

آن را نیز بسیار آسان تر از هدف قرار دادن یک درایو را از طریق.

2 کیلو بدون استخوان بدون پوست مرغ و گوشت منجمد

1 فنجان jarred سالسا (با استفاده از مورد علاقه خود را)

1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز

½ قاشق چای خوری زیره سبز

½ قاشق چای خوری نمک کوشر

½ قاشق چای خوری پودر سیر

¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه زمین

جای مرغ را در آرام پز و بالا با مواد باقی مانده. مجموعه اجاق گاز به بالا به مدت چهار ساعت و یا پایین به مدت هشت ساعت یا تا زمانی که مرغ به راحتی خرد کن با دو چنگال. تکه تکه مرغ و خدمت با چیپس و پنیر و دیگر خود را مورد علاقه تاکو پر کردن و یا در یک کاسه با برنج پخته شده, لوبیا سیاه و سفید و پنیر.

کره شیر نخود فرنگی (پایونیر پرس: جس فلمینگ)

کره شیر نخود فرنگی

یکی از مورد علاقه من, ظروف جانبی, این دستور غذا را آسان یک لایو نسخه از نخود فرنگی در شیر که مادر بزرگ من استفاده می شود به من خدمت می کنند. اگر شما لازم نیست که لیمو یا سبزیجات تازه آنها را ترک کردن و احساس رایگان برای استفاده از هر شیر شما را در دست داشته.

اقتباس از “جدید غرب میانه جدول” توسط امی Thielen

خدمت 4

4 قاشق غذاخوری (½ چوب) شور کره در دمای اتاق

¾ قاشق چای خوری آرد ذرت

3 حبه سیر, شکست

2 ½ فنجان پوسته تازه (یا یخ زده) نخود فرنگی (ذوب اگر یخ زده)

خوب نمک دریا و فلفل سیاه تازه زمین

½ فنجان شیر کامل

½ قاشق چای خوری رنده شده لیمو

2 قاشق غذا خوری خرد شده تازه chervil یا 1 ½ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده و ½ قاشق غذا خوری ترخون تازه خرد شده

هم بزنید و یک قاشق غذاخوری کره را با آرد ذرت و خود را کنار بگذارند.

در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط ذوب باقی مانده 3 قاشق غذا خوری کره. سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا سیر شروع به نرم شدن 2 تا 3 دقیقه. اضافه کردن نخود فرنگی و ¼ قاشق چای خوری هر یک از نمک و فلفل و طبخ تا زمانی که نخود فرنگی روشن و سبز روشن و در حدود 1 دقیقه.

شیر را اضافه کنید و بپزید تا زمانی که حباب آن در این مرکز در حدود 30 ثانیه است. اضافه کردن آرد ذرت مخلوط و طبخ تکان دهنده تا زمانی که محتویات تابه ضخیم و نخود فرنگی خود را از دست نشاسته خام طعم و 1 تا 2 دقیقه. اضافه کردن لیمو و سبزی. طعم نمک و فلفل و تنظیم در صورت لزوم. بلافاصله خدمت.

کلاسیک سس مارینارا. (جس فلمینگ / پایونیر پرس)

کلاسیک سس مارینارا

این طول می کشد فقط چند دقیقه بیشتر از باز کردن یک شیشه سس پاستا, اما آن را به صورت تصاعدی بهتر است. ترک کردن ریحان اگر شما آن را ندارید.

باعث می شود 3 ½ فنجان به اندازه کافی برای یک پوند ماکارونی

اقتباس از نیویورک تایمز

1 28-در هر اونس می تواند کل San Marzano گوجه فرنگی گواهی D. O. P. اگر ممکن است

¼ فنجان روغن زیتون فوق العاده خالص

7 حبه سیر پوست کنده و چاک دار

خرج کردن خرد شده و تکه های فلفل قرمز

1 قاشق چای خوری حلال و یا پوسته پوسته نمک دریا

1 بزرگ ریحان تازه بهار

بریزید و گوجه فرنگی را در یک کاسه بزرگ و له خود را با دست و یا با استفاده از گوشت کوب سیب زمینی. پور 1 فنجان آب به می و لجن آن را در اطراف برای گرفتن آب گوجه فرنگی. رزرو.

در یک دیگچه بزرگ (نه با استفاده از یک گلدان عمیق) بیش از حرارت متوسط حرارت روغن. هنگامی که آن را داغ و سیر را اضافه کنید.

به عنوان به زودی به عنوان سیر بسیار گرم (حدود 30 ثانیه اجازه ندهید که آن را قهوه ای) اضافه کردن گوجه فرنگی و سپس محفوظ آب گوجه فرنگی. اضافه کردن کل شیلی و یا تکه های فلفل قرمز, پونه کوهی (در صورت استفاده) و نمک. هم بزنید.

محل ریحان بهار از جمله بنیادی در سطح (مانند یک گل). اجازه دهید آن پژمردگی و سپس غرق در سس. بجوش و خروش آمدن تا سس غلیظ و روغن در سطح عمیق, پرتقال حدود 15 دقیقه است. (اگر با استفاده از پونه طعم سس بعد از 10 دقیقه نهفته اضافه کردن نمک و پونه کوهی به عنوان مورد نیاز است.) دور ریحان.

دارچین رول کیک قهوه

استرس پخت هر کسی ؟ این کیک ساده برای صبحانه یا دسر.

اقتباس از dinnerthendessert.com

برای کیک:

3 فنجان آرد

½ قاشق چای خوری نمک

1 فنجان شکر

4 قاشق چای خوری بکینگ پودر

1½ فنجان شیر

2 عدد تخم مرغ

4 قاشق چای خوری وانیل

1 چوب کره ذوب شده

1 فنجان شکر قهوه ای تیره

1 قاشق غذا خوری دارچین

برای لعاب:

3 فنجان پودر قند

1 قاشق چای خوری وانیل

2-3 قاشق غذا خوری آب

مجموعه فر را قبلا گرم در 350 درجه است.

مخلوط آرد و نمک و شکر و بکینگ پودر و با یک ماهوت پاک کن زدن. در یک کاسه جداگانه مخلوط شیر و تخم مرغ و وانیل. مخلوط مرطوب و خشک با هم و سپس اضافه کردن در کره ذوب شده است. مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شده است.

استفاده از پخت اسپری اسپری مستطیل شکل کیک تابه 9×13 و سپس بریزید و خمیر را به طور مساوی به تابه.

مخلوط شکر قهوه ای و دارچین را با هم و به طور مساوی بر روی کیک. با استفاده از یک چاقو یا چنگال به چرخش شکر و دارچین را روی خمیر.

پخت به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که تستر بیرون می آید پاک و اجازه دهید کاملا خنک شود.

مخلوط پودر قند یک قاشق چایخوری وانیل و آب تا زمانی که قوام مانند شربت نان شیرین و پهن.

پور بیش کیک و آن را به مجموعه ای به یک سخت تر لعاب. هنگامی که مجموعه ای از برش و خدمت می کنند.

فارفاله با ترد prosciutto و نخود فرنگی عکس در دسامبر سال 2018 است. (جس فلمینگ / پایونیر پرس)

فارفاله با ترد Prosciutto و نخود فرنگی

شام نمی توانید خیلی ساده تر از این. اصلا ریحان? استفاده خشک شده و یا آن را ترک کردن. زیر بیکن برای prosciutto اگر شما آن را ندارید.

خدمت 4

اقتباس از “شام مصور” توسط امریکا تست آشپزخانه

1 پیاز خرد شده

3 حبه سیر خرد شده

1 28 اونس می تواند تمام پوست کنده گوجه فرنگی خشک و درشت خرد شده

8 اونس نازک prosciutto قطع به 1/2 اینچ قطعات

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص

1/4 قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز

نمک و فلفل سیاه تازه زمین

12 اونس فارفاله

1/4 فنجان ریحان تازه خرد شده

3 اونس خوب پنیر پارمسان رنده شده

2 فنجان نخود فرنگی منجمد

روغن را در کتری 12 اینچ روی حرارت متوسط تا زمانی که سوسو زننده. اضافه کردن prosciutto و طبخ تکان دهنده برای شکستن قطعه تا زمانی که ترد حدود 10 دقیقه. با استفاده از یک قاشق چاک دار, انتقال prosciutto به یک حوله کاغذی-صف بشقاب ترک چربی در کتری.

اضافه کردن تکه های فلفل قرمز و پیاز و 1/8 قاشق چای خوری نمک و 1/4 قاشق چای خوری فلفل چربی به چپ در کتری و طبخ تا زمانی که نرم, در مورد 5 دقیقه. هم بزنید در سیر و طبخ تا زمانی که معطر در حدود 30 ثانیه است. اضافه کردن گوجه فرنگی و آشپزی, گاه تکان دهنده تا زمانی که سس غلیظ حدود 10 دقیقه است.

در حالی که آشپز سس اضافه کنید ماکارونی و 1 قاشق غذا خوری نمک به آب جوش و سپس تخلیه پاستا, رزرو 1/2 فنجان آب پخت و پز و بازگشت آن را به گلدان. اضافه کردن نخود فرنگی 1/4 فنجان محفوظ پخت و پز آب, سس و 3/4 فنجان پنیر پارمسان به ماکارونی و بازی شیر یا خط به ترکیب. تنظیم قوام با این سایت متعلق به آب پخت و پز به عنوان مورد نیاز است. فصل را با نمک و فلفل و روغن اضافی را به طعم و مزه. خدمت آبپاش بخش های فردی با ریحان prosciutto و باقی مانده پنیر پارمسان.

Browned کره کوکی ها شکلات تراشه

همه کوکی های مورد علاقه خود را. این جویدنی-واضح کلاسیک معدن است. Browned کره می افزاید: عمق فوق العاده از عطر و طعم. ترک کردن آلبالو خشک اگر شما آنها را نمی.

اقتباس از thepioneerwoman.com

باعث می شود 4 ده کوکی ها

مواد لازم:

1 فنجان (2 چوب) شور کره نرم شده

1 فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده

1/2 فنجان شکر

2 تخم مرغ بزرگ

2 قاشق چای خوری رب لوبیا وانیل (یا 1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل خالص)

245 گرم (یا 2 لیوان) آرد همه منظوره

2 قاشق چای خوری قهوه فوری گرانول

1 قاشق چای خوری جوش شیرین

1 قاشق چای خوری نمک

1 فنجان گیلاس خشک

1 فنجان نیمه شیرین شکلات تراشه

جهت:

اضافه کردن یک چوب از کره به یک کتری متوسط روی حرارت متوسط. اجازه می دهد آن را به ذوب شدن و حباب برای 3 تا 4 دقیقه چرخش تابه برای حفظ کره در حال حرکت در اطراف. زمانی که کره متوسط قهوه ای طلایی, حذف تابه را از حرارت (آن را ادامه خواهد داد براونینگ در ظرف بیش از 30 ثانیه و یا پس.) پور کره (و هر گونه مواد جامد در ته ظرف) به دولایه کاسه و اجازه می دهد آن را به طور کامل سرد حدود 30 دقیقه.

پیش گرم کردن فر را تا 375 درجه است.

کرم دیگر چوب از کره نرم شده را با شکر قهوه ای و منظم شکر را در یک مخلوط کن ایستاده با سرعت متوسط. اضافه کردن تخم مرغ و وانیل و خمیر لوبیا و ضرب و شتم تا زمانی که صاف و خراش دادن کاسه اگر لازم است به مطمئن شوید که همه چیز در آن گنجانیده شده است.

با همزن متوسط و پایین به آرامی نم نم باران سرد, کره ذوب شده, مطمئن شوید برای اضافه کردن تمام تیره قهوه ای جامد است. خراش کاسه به کاسه مخلوط کنید و دوباره به مدت 20-30 ثانیه تا زمانی که همه چیز ترکیب شده است.

در یک کاسه جداگانه, ترکیب آرد دانه های قهوه, جوش شیرین و نمک. هم بزنید و سپس اضافه کردن آن را در 1/3 افزایش اختلاط در کم تا زمانی که آن را کاملا گنجانیده شده است. خراش کاسه و ضرب و شتم برای چند ثانیه. هم بزنید در گیلاس و شکلات تراشه.

در دسته حرکت شبیه چمچه زنی توسط آید تپه قاشق چای خوری (من با استفاده از یک مینی بستنی scooper به اندازه سازگار) بر روی یک ورق پخت. پخت به مدت 7 دقیقه یا تا زمانی عمیق قهوه ای طلایی است. صبر کنید یک یا دو دقیقه پس از آن انتقال کوکی ها به یک خنک کننده رک با استفاده از یک نازک فلزی کاردک.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>