سیاتل مواد غذایی به راحتی

Category: سیاتل No comments

Teriyaki است که تقریبا نهاد مذهبی برای نسل Seattleites. جسیکا استین

Pپر از تپه است چیزاستیک. شیکاگو عمیق ظرف پیتزا. و سیاتل است… teriyaki.

حمایت

بلیط های در فروش امروز! AJR با کوین SAFADINHA در رودخانه آمفی تئاتر در پنج شنبه, اوت 23

اگر شما جدید به شهر, این ممکن است شما را متعجب. بله ما واقعا محلی مواد تشکیل دهنده مانند ماهی قزل آلا و geoducks و محلی چرخش در مواد غذایی و کالاهای اساسی مانند سیاتل سگ (هات داگ با پنیر و پیاز سرخ کرده). و کلمه “ال” استفاده شده است در منوها از آن بومی ژاپن به شهر نیویورک است. اما هیچ ظرف دارای عنوان سیاتل مورد علاقه مواد غذایی راحتی بیش از teriyaki.

وجود دارد برخی از قوانین ساده برای teriyaki در سیاتل: از آن شروع می شود با deboned ران مرغ که شده ترشی برای روزهای شیرین سویا و زنجبیل و سیر ترشی و سپس گریل شده تا ترشی و ورم caramelize در ران پوست. که ران است و سپس قطعه قطعه کردن و خدمت در ﺑﻮﻧﺘﯿﻔﻮﻝ تخت کاملا پخته شده Calrose برنج بعدی به ساده سالاد کلم پیچ. سپس همه چیز پیچیده می شود تا با یک لمس نهایی: باید آن را ارزان.

قیمت شده است کلید teriyaki همیشه از Toshi Kasahara باز سیاتل اولین teriyaki رستوران در سال 1976. با توجه به بررسی در سیاتل باریک وعده غذایی در “Toshi را Teriyaki رستوران” شامل مزه دار شده مرغ در کباب با برنج و سالاد و یک فنجان چای برای تنها $1.85 که ارزان شد حتی توسط 1970s استاندارد. آن را در حال حاضر به نام Toshi را Teriyaki کوره.

آن را طولانی نیست قبل از Toshi شد باز بیشتر teriyaki مغازه ها به آرامی تغییر سبک خود را از مخلوط مرغ (شبیه به یاکیتوری سبک ژاپنی کباب او تقلید) به نیمی از جوجه ها به فوق deboned ران مرغ که باید تبدیل به استاندارد برای سیاتل teriyaki.

دیگر کارآفرینان به طور فزاینده ای از کره مهاجر جامعه به دنبال Toshi سرب و شروع به باز کردن teriyaki مغازه ها تا زمانی که در نهایت شما می توانید پیدا کردن یک teriyaki فروشگاه در هر مرکز نوار در منطقه Puget صدا. Teriyaki که در این نقطه بود که اساسا آمریکایی ژاپنی مواد غذایی ساخته شده توسط کره مهاجران برای یک تا حد زیادی سفید مشتریان بود ناگهان تبدیل به یک ناب بخشی از سیاتل.

من به تازگی با Toshi در کوچک خود را teriyaki فروشگاه در حومه میل کریک. Toshi franchised برگزار می گردد مغازه ها خود را در 1990s اما بعد از shut حق رای دادن پس از او متوجه شد او را به جای طبخ غذا از مدیریت مردم (“آن را آسان به مردم بگویید که آنها در حال انجام یک کار خوب است, اما آن را آسان گفتن آنها را آنها انجام می دهند چیزی خوب نیست”). او به من گفت که زمانی که او در افتتاح اولین رستوران خود را, او به سادگی تغییر یک سبک پخت و پز, تغییر پروتئین از ماهی و مرغ در یک بسته مقرون به صرفه.

“زمانی که من در حال رشد بود در واقع من ماهی پخته شده با teriyaki بنابراین آن چیزی که من ایجاد” Toshi گفت. “من فقط می خواستم به کسب و کار خود من.”

آن سخت است برای دیدن چرا teriyaki شد جزء اصلی مواد غذایی راحتی از سیاتل. این برنج شما را پر می کند شیرین و خوش طعم مرغ satiates سالاد فراهم می کند crispness و سبز. Teriyaki مغازه فرم شالوده جامعه; من یک بار دیدم یک پیر کره ای teriyaki صاحب مغازه گریه زمانی که یکی از کاربران جوان چپ برای کالج.

Teriyaki مغازه ها تقریبا نهادهای مذهبی برای برخی از نسل Seattleites اما به عنوان سیاتل به سرعت رشد می کند ثروتمند, برخی از مغازه ها در سراسر شهر در حال بسته شدن هستند. به نظر می رسد جدید سیاتل کمتر میل به فروتن وعده غذایی مانند teriyaki. خوشبختانه هنوز هم وجود دارد کافی teriyaki فرصت. برخی از علاقه های محلی عبارتند از: میدوری Teriyaki در هاوول خیابان در جنوب دریاچه اتحادیه بالارد انتخاب Deli & مواد غذایی در خیابان هشتم غربی یا Teriyaki 1st, در دانشگاه, در دانشگاه های منطقه.

آیا شما می خواهید برای حمایت از غریبه? کمک در اینجا.

یا شما می توانید به میل کریک و سعی کنید اصلی است. 70 سال Toshi به من گفت که او نمی باید هیچ برنامه ای برای ترک ساخت گریل شده مرغ در هر زمان به زودی.

“زمانی که من می توانم حرکت من بود از انجام آن” Toshi گفت. “من واقعا لازم نیست که هر چیز دیگری را انجام دهد.”

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>