Schokoladeweizen از Waldmann آبجوسازی

این صاف زیبایی از یک آبجو تیره با یک لقمه از یک نام است که در اصل به معنی شکلات گندم آبجو واقعا نقطه ضربه در اخیر سرد شب. این تیره و roasty اما سبک بدن است که باعث می شود آن فوق العاده آسان برای نوشیدن. وجود دارد کمی شیرینی (و عطر و طعم موز از hefeweizen مخمر) اما قطعا در خشک کن طرف. تخمیر در Waldmann استفاده ترکیبی از pilsen malts, تیره, جو و چهار رقم گندم برای دم کردن آبجو است که فقط به اندازه کافی رازک به چیز تعادل است. اگر شما شده اند به Waldmann و در عین حال آن را به ارزش یک دیدار فقط برای موزه-دیدار-آبجوسازی جو, اما آن را قطعا کمک می کند که آنها در خدمت برخی از آنچه من فکر می کنم بهترین آبجو در شهر و برخی واقعا بزرگ, آلمانی, مواد غذایی نیز هست.

بین المللی Bittering واحد (IBU): 16; الکل با حجم (ABV): 5.6 درصد

Waldmann آبجوسازی: 445 اسمیت Ave. St. Paul; 651-222-1857; waldmannbrewery.com