Bobby Flay نگه می دارد طعم آتشین رفتن در مسا کوره

Category: لاس واگاس No comments

از آنجا که شما در غرب, چرا باید چند ظروف با الهام از منطقه ؟ در Bobby Flay را مسا کوره در Caesars Palace, طعم ancho, شیلی, گشنیز, هالاپینیو, chipotle و habanero را در مرکز صحنه.

سرآشپز مشهور پوست کندن باز, اصلی, n. y. مسا کوره در سال 1991 و Caesars Palace پاسگاه در سال 2004 و آن را شروع به دنبال پس از مقصد بوده است.

در مسا کوره اگر چه وجود داشته است تغییرات زیادی به منوها در طول سال برخی از محبوب ترین غذاهای باقی می ماند. اگر شما از طرفداران هستید یا در رستوران, آشپز, شما احتمالا تا به حال ببر میگو و ذرت بوداده تمل. این غذا ممکن است شناخته شده ترین و با همین دلیل خوب—ارائه زیبا و ذرت-سس گشنیز فریبنده است. اخیر علاوه بر منوی پنیر بز “adriano fundido” با rajas به شما می دهد که تراشه کلاسیک-n-شیب احساس می کنم اما در کل خیلی بهتر است. Rajas نوارها از poblano فلفل و Serrano سرکه بریزید می دهد ظرف کوچک نیش می زنند. شما ممکن است بخواهید به سفارش یک زن و شوهر از margaritas به همراه آنها وجود دارد برخی از زیبا ویژه آنهایی که در اینجا.

کاکتوس گلابی مارگاریتا امکانات Corazon بلانکو تکیلا به علاوه کاکتوس شربت گلابی و لیمو تازه. آن را ساده و به سادگی خوب است. یک انتخاب از شراب و آبجو را مطمئن شوید که شما را هیدراته حتی اگر مارگاریتا درخواست تجدید نظر نیست.

جدید, مکزیکی, ادویه مالیده مازو گوشت خوک می آید لهجه بوربن-ancho, شیلی, سس به همراه یک سیب زمینی شیرین تمل و گردو خرد شده کره. برای تلفن های موبایل منحط نمی کند ؟ برای طعم کمی متفاوت است و با آرد ذرت-دلمه شیلی relleño می آید پر شده با قارچ porcini و cotija پنیر. چندین دیگر از غذای اصلی گزینه های از جمله 22-هر اونس استخوان در ribeye لعاب در یک سس chipotle.

Caesars Palace, 702.731.7731

اینجا را کلیک کنید خود را به صورت رایگان ثبت نام و اشتراک به نسخه دیجیتال از لاس وگاس Magazine, راهنمای خود را به همه چیز را, شنیدن دیدن و تجربه در جنوب نوادا.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>