من امیدوار بودم این نقطه انجام می شود خوش بین, خوش بینانه, ستون مورد شادی از بازگشت به ناهار خوری را در جنوب کالیفرنیا. و شاید هفته بعد من قادر خواهید بود به. حداقل از نظر از روند جدید در فضای ناهارخوری, خیابان, که ظاهر در سراسر شهر.

اما در حال حاضر من در حال انتظار برای دیدن اگر به جای باز کردن ما تعطیل دوباره با بازگشت یک “امن تر در خانه” حاکم — که بدان معنی است که البته بیشتر در هفته از غذاهای بیرونبر. که هر چیزی اشتباه است با takeout. اما من خیلی خسته من تنها شرکتی که من همسر دختر من و جورج سگ. من واقعا به ناهار خوردن دوباره میان گرسنه denizens از ما محلی از eateries که خود می دانند سوپ کوفته از خود بائو و مول از خود chipotle.

خب…امیدوارم به زودی. پوشیدن آن ماسک!

در ضمن من موضوع دیگری برای مقابله با. در درستی “اجتماعی فاصله” جشن تولد همسر من, موضوع آمد تا در مورد ما تقریبا جهانی “قرنطینه 15” — وزن بسیاری از ما به دست آورده اند از بررسی های طولانی فراموش میان وعده غذایی در بازگشت از ما کابینت و یخچال و فریزر و رفتار منجمد و در غیر این صورت است که ما شده ایم با وسواس بلعیدن مانند ملخ جارو بیش از خود ما شخصی مناظر. (رک و پوست کنده من قرنطینه 15 می آید و نزدیک به یک قرنطینه 25. من خوش شانس با اشتها یک نیاز برای این کار است. آن را نمی توان COVID-19 خواب زمستانی. اگر هر چیزی, اضطراب افزایش آن!)

و به این ترتیب در طول وعده غذایی من قرار داده است که یکی گوشت دنده بیش از حد بسیاری از متوقف کردن خوردن سینه و متعهد به رفتن به یکی از مورد علاقه من رژیم — این Shindler Pescatarian رژیم غذایی. ماهی و سبزیجات, سبزیجات و ماهی که بلیط. آن را قبل از کار. امیدوارم آن را در حال حاضر کار.

و من سپاسگزار هستم که همیشه به غذا مورخ و بایگان, Waverley ریشه برای اجازه دادن به من در چند چیز من نمی دانم در مورد ماهی که من همیشه می خواستم به دانستن است. در میان بسیاری از قصه های جذاب او سهام خود را در دائره کار به نام به سادگی “مواد غذایی” ریشه کنار می گذارد و این piscine حقایق: آمریکایی ها مصرف می کنند به طور متوسط 16 پوند ماهی برای هر نفر در هر سال به انگلیسی, 19, دانمارکی ها 50. ژاپنی جهانی با قهرمان ماهی خواران با مصرف سرانه 65 پوند در هر سال است.

ماهی های آب شور هستند به طور کلی خوشمزه تر از ماهی های آب شیرین. ماهی از سرعت حرکت جریان خوشمزه تر از کسانی که از تنبل آب (Root مقایسه لیس, سیاه پوست, زن باس با گربه ماهی) و کسانی که از آب زلال و مزه بهتری نسبت به کسانی که از آب گل آلود (در این مورد او مقایسه ماهی قزل آلا و کپور). او همچنین اشاره می کند که ماهی از آب سرد به احتمال زیاد برای طعم بهتر از همان گونه از آب گرم.

ماهی بسیار محبوب بودند و در رم باستان که Cato سالمند فکر “اگر وجود دارد می تواند هیچ آینده ای برای یک کشور که در آن یک ماهی هزینه های بیش از یک گاو نر.”

غذاهای دریایی به احتمال بسیار زیاد در اوج محبوبیت خود را در قرون وسطی کلیسای کاتولیک اضافه شده بسیاری از سریع روز به پایه 40 روز از لنت است که نزدیک به نیمی از روزهای سال بودند meatless.

در حدود همان زمان یک تغییر در جزر و مد انجام شاه ماهی مدارس از شمال دریای بالتیک و در نتیجه تولد لیگ برتر فوتبال Hanseatic. در اوج امپراتوری اینکا در پرو دونده خواهد رله سبد ماهی از بنادر در اقیانوس آرام به شهرستان پایتخت از کوسکو — فاصله 130 مایل (و عمودی فاصله 11,830 پا).

در نهایت ریشه به نقل از یک گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد که پیش بینی افزایش سالانه در جهان ماهیگیری گرفتن از 4.7 درصد در سال است. که در آن نرخ ماهی ممکن است منقرض شده و تا پایان این دهه است. یا نه.

در هر صورت توصیه من این است که به خوردن تمام ماهی شما می توانید قبل از آن را تبدیل به یک حافظه است. و از آنجا که مادر من اغلب به من گفت: “ماهی غذای مغز” ما ممکن است به اندازه کافی هوشمند به توجه است که. در ضمن من برای ریختن برخی پوند — در رستوران ها مانند زیر:

  • شاه میگو گریل شده با کبود قارچ, گیاهان دارویی, کره, تاول, لیمو, قارچ دنبلان فوم و levain نان در صدر است با فشار آب لیمو تازه. (فایل عکس مدل لباس Yamanaka, اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

  • میگو ال دیابلو با میگو کبابی برنج و chorizo (فایل عکس توسط Scott Varley روزانه نسیم/SCNG)

  • صدا

    گالری خواهد شد درثانیه

  • ماهی قزل آلا است که لذت می برد از بسیاری جهات — کبابی و دودی پخته و آن را به عنوان است که در اینجا با اسفناج تازه و خرد شده bruschetta. (فایل عکس از جاش مورگان اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

  • بخارپز مانیل صدف و جزیره پرنس ادوارد صدف ترکیب خوبی برای غذا فوق العاده است. (فایل عکس توسط لئونارد Ortiz, اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

EMC غذاهای دریایی & خام نوار

Westfield Topanga, 6252 Topanga Canyon Blvd. وودلند هیلز; 818-704-1899, www.emcseafood.com

ظروف در اینجا طیف وسیعی از ساده — ماهی سرخ شده مناقصات, سیر, رشته فرنگی, کوکتل میگو, جلبک دریایی و خیار سالاد به تحت پیچیده است. به عنوان در مورد monkfish کبد با سیر طعم دار پونزو سس هم رفته ماهی تن tartare با تخم مرغ بلدرچین یا هوکایدو گوش ماهی carpaccio با دودی نمک.

وجود دارد برخی از خوب رول سوشی — سعی کنید تورو تورو رول یا خرچنگ نرم پوسته رول. (من مطمئن هستم که چه می گویند در مورد Foie Gras رول با مارماهی سس که به نظر می رسد یک چیز عجیب و غریب با foie gras. در واقع حضور در منوی کبابی foie gras به نظر می رسد کمی عجیب و غریب. اما پس از آن من حدس می زنم آن وجود دارد برای کسی.)

برای من وجود دارد کل میگو انجام می شود بخارپز یا ترد خوب sashimi سالاد برجسته قابل تحسین صدف آبگوشت همراه با غذاهای دریایی خورش و یک رول خرچنگ که خیلی ظریف تر از این نوع خدمت در امتداد مین ساحل که در آن ترخون کره و یک brioche مستی است که راه آنها آن را انجام دهید — سعی کنید مایو و یک سگ مستی به جای.

و بله, شما می توانید به اینجا می آیند در این میان از خرید. یا به اینجا می آیند به جای خرید. آن را به ارزش آن را به ارزش سفر آن را به پارکینگ راه خارج در بسیاری و trudging از در در. برای Westfield Topanga شعبه حداقل این یک روز جدید در جهان از مرکز خرید ناهار خوری. من همین حالا پاندا اکسپرس در همه.

خار ماهی و غذاهای دریایی

5577 اسپرک Blvd. Tarzana; 818-975-8083, www.fishboneseafood.com

معامله در خار ماهی غذاهای دریایی ساده است. شما مطالعه سربار منو که ارائه می دهد مقدار زیادی از گزینه های به عنوان طولانی به عنوان شما را با غذاهای دریایی. (تنها غیر غذاهای دریایی در دو طرف — سالاد کلم, سالاد سیب زمینی و سبزیجات کبابی, مک, سالاد, کلم برگ, سبزی, لوبیا قرمز و برنج, سبز, سالاد, hush puppies, سیب زمینی سرخ کرده و سیر رول. من حدس می زنم ضد ماهی مردمی می تواند سنگ فرش با هم در یک وعده غذایی. اما غذاهای دریایی است که خیلی بیشتر سرگرم کننده است.)

انتخاب قابل توجهی با 15 اولیه غذاهای دریایی, گزینه های, اعم از سرخو و فیله از تنها به بوفالو ماهی (همچنین به عنوان شناخته شده roundhead اما بیشتر به عنوان بوفالو), whiting, نارنجی, roughy و تیلاپیا.

از آنجایی که این یک “جنوبی به سبک” خانه ماهی وجود دارد گربه ماهی انجام می شود سه راه — filets ماهی, گربه ماهی, استیک و کاخون گربه ماهی. اما نیز وجود دارد ماهی قزل آلا و ماهی قزل آلا و شن و ماسه لمس — چه جنوب جنوب و چه چیزی نیست…نیست.

فرض کنید شما نمی توانید ذهن خود را تا چندین دسته کوچک موسیقی جاز وعده های غذایی — ماهی و میگو و ماهی و صدف و…ماهی و میگو و صدف. شما می توانید ناهار بخش با یک طرف یا شام بخش با دو طرف است. و تاپیک مهم و حیاتی انتخاب می شود ساخته شده و سرخ شده یا کبابی — دومی که مهمترین آنها سالم تر از سابق است. اما پس از آن در جهان جنوب, پخت و پز, عمیق سرخ کردن قوانین است.

شما محل سفارش خود را در مقابله و تماشای بچه ها در آشپزخانه به آن حول غذاهای دریایی خود را در تابه در fryers در کوره — با این حال آن را به پخته شود. نوشیدنی ها سلف سرویس از یک دستگاه نوشابه. ظروف سلف سرویس بیش از حد. شما انتخاب می کنید یک جدول و به زودی پس از شما با صدای تلپ پایین مواد غذایی می رسد. اگر هیچ چیز دیگری, آنها کارآمد است.

شاه ماهی خانه

عوام در کالاباساس, 4798 عوام راه کالاباساس; 818-225-1979, www.kingsfishhouse.com

من در یک جهان از دست و پا کردن و bluefish و ماهی خال مخالی — غذاهای دریایی پخته شده تا آن را به حال بافت و طعم و مزه از پشم است. شاه ماهی خانه است که تا کنون از آن تقریبا غیر ممکن است به باور من خوردن همان گونه های آبزی.

منو که چاپ روزانه تا چه تازه را می توان برجسته سنگین با غذاهای دریایی هر دو جدی و غریب — this ain’t خود را در پاریس را خانه ماهی. یا حداقل نه پدربزرگم. در نظر صدف انتخاب — چهار از غرب شش از شرق. وجود دارد نام آشنا مانند حما حماة و کوماموتو. اما نیز وجود دارد بهشت و اقیانوس آرام بوسه هر دو از بریتیش کلمبیا; و Barcat و Rappahannock از ویرجینیا است.

هنگامی که یک عنصر است که از منوی به ما می گوید که در وحشی Littleneck صدف از لانگ آیلند. زمانی که آنها در حال پرورشی ما گفت که به عنوان به خوبی به عنوان در ادم تنومند و بدقواره سفید میگو و پن یارو سیاه, صدف. اگر شما احساس می کنید مانند رفتن با کلاسیک وجود دارد لویی صدر با ادم تنومند و بدقواره میگو توده خرچنگ یا هر دو. وجود دارد macadamia دلمه آلاسکا نوعی ماهی پهن و پارمسان دلمه آلاسکا شن و ماسه برشنا شرکت.

همچنین ماهی و چیپس, آیداهو, ماهی قزل آلای رنگین کمان amandine (از روشن مزرعه چشمه در دره سحر و جادو و سرخ شده می سی سی پی, گربه ماهی (از Simmons گربه ماهی مزرعه در یازو سیتی). متعددی وجود دارد که گشت و گذار و چمن گزینه های چربی از گوشت گاو با آفریقای جنوبی خرچنگ دم. حتی انگلستان پخت صدف با خرچنگ, صدف, صدف, و قرمز spuds.

اما حتی اگر وجود دارد مقدار زیادی در منو برای راضی کردن عمه ماتیلدا نیز وجود دارد مقدار زیادی برای کسانی که نمی خواهید به رول با همان قدیمی همان قدیمی. در نظر گرفتن پخته پن یارو صدف. برای تلفن های موبایل نوع دنیوی است. اما…صدف صدر هستند با چاشنی مایو, مارماهی, سس قارچ و آووکادو. به عبارت دیگر این یک صدف معادل outré نوار سوشی ظرف به نام دینامیت. آن را برای تلفن های موبایل wack آن طعم شگفت انگیز است. ایضا سیاه میگو taquitos یک نوع مکزیکی-کاخون دسته کوچک موسیقی جاز صدر با crumbly cotija پنیر و guac.

وجود دارد یک ceviche که مخلوط ماهی قزل آلا, ماهی اره ماهی و albacore در مرکبات و گوجه فرنگی سس که آشپز ماهی در آن اسید و آن را خام و پخته شده در همان زمان همیشه یک ترفند خوب.

Mariscos پورتو فرشته

16856 شرمن راه ون Nuys; 818-988-2700

منو گسترده آن را به عنوان الهام بخش یک مقدار عادلانه از بیش از سفارش. آیا من نیاز به یک ceviche یک غذای دریایی کوکتل ؟ نه واقعا از آنجایی که آنها در حال نزدیک آشپزی عموزاده. اما قیمت ها خیلی خوب هستند و من نمی تواند مقاومت در برابر.

شما می توانید صدف خام همراه با pata de ملا که ترجمه را به عنوان “قاطر پا” است و همچنین شناخته شده به عنوان “خون صدف” به دلیل رنگ قرمز آن مشروب — یک صدف اغلب در بر داشت در LA. اما در اینجا آن است. شما می توانید آن را در یک کوکتل و همچنین خام در پوسته نیم.

برای کسانی از ما که مثل ما غذاهای دریایی نپخته این است که کمی از بهشت است. و برای کسانی که نیاز به اندکی از گرما هیچ نگرانی. ماهی قزل آلا خدمت در اینجا کاملا جلوه و بسیار حساس را من تعجب می کنم آنچه که من بوده ام در بسیاری از “من قلب Fish Tacos” مفاصل وجود دارد. ایضا این tostadas صدر در اینجا با میگو و هشت پا و ترکیبی از ماهی و صدف. تجربه یکی از خوردن مقدار واقعی مواد غذایی یافت می شود در یک واقعا خوب بازی گاه به گاه خانه ماهی راه جنوب مرز که به شما می دهد یک ایده چگونه متاسفانه آمریکایی خیلی از آنچه ما می خوریم می تواند باشد.

اگر آن را آسان و وسوسه انگیز برای خوردن ظروف کوچک در اینجا وجود دارد 18 صفحات و همچنین همه خدمت با برنج, سیب زمینی سرخ کرده و سالاد ساخته شده در اطراف یک خوبی پخته شده کمی از غذاهای دریایی — مقدار زیادی از غذاهای میگو (میگو در سس سیر در مورد به خوبی به عنوان آن می شود کبابی میگو blessedly نپخته) به combos مهارت های بزرگ مانند میگو و هشت پا, صدف آبالون و صدف.

و اگر شما یک حسرت را یکی از بزرگ caldos سوپ-خورش بسته بندی شده با بسیاری از منو از ساده سوپ ماهی تا هفت دریا سوپ را پوشش می دهد تمام پایگاه های. آیا مراقب باشید با پاها خرچنگ که می چلپ چلوپ کردن و ترک لکه ها که نمی شستشو با سهولت و اگر در همه.

روسریتو بازار ماهی دلی

1534 سن فرناندو جاده, San Fernando; 818-361-7227, easystoremanager.com/flashmobile/productdisplay.aspx?loc=1382

بسیار دوست داشتنی و دلیل خوب — روسریتو است که کمتر از یک بازار و کمتر از یک دلی از آن است که بسیار محبوب و پر سر و صدا, شاد, شادی, خانه ماهی. این یک رستوران است که نمی تواند خارج از محل در ساحل در مزتلن و یا در نزدیکی میله در کبو. آمدن بر آن در سن فرناندو مینی مال خواهد بود تعجب نبود که بسیاری از رستوران های بزرگ در دره یافت شده در mini-مراکز.

اگر شما طلب سادگی و یک نوع از آشپزی خلوص شما را به خوبی خواهید برای غذاهای دریایی cocteles — بزرگ یخ بستنی و مغز گردو کرم شیشه ای بسته بندی شده با ماهی مسائل و پیاز و لیمو ترش و سس. وجود دارد که هشت نفر از آنها به شما مقدار زیادی از ماهی برای پول, همه در آینده در دو اندازه متوسط و بزرگ.” (وجود ندارد “،” نوع مانند زیتون.)

بسیاری از cocteles شامل کمرنس — میگو — کاملا بافت به طور کامل با طعم هیچ چیز مطلوب در اینجا. شما می توانید کمرنس همه توسط خود را اگر شما می خواهید. و یا مخلوط با هشت پا, صدف و صدف آبالون. اضافه کردن صدف باعث می شود برای یک بازی سرگرم کننده ترکیبی از بافت. اضافه کردن هشت پا و به خصوص صدف آبالون باعث می شود برای یک جویدنی تجربه. بد نیست یک. اما صدف آبالون خاص تمایل به نیاز به برخی از مسن تر استمناء. آن را همیشه می کند.

وجود آهک برش در صفحات همراه با tostada و برخی کوچک پلاستیکی بسته بندی کراکر. شما کراکر با تقریبا در هر ظرف در منو است. من حدس می زنم این فقط یک سنت است. و در واقع کسانی که tostadas همچنین می تواند به عنوان یک ظرف در منو صدر با یک دوجین مختلف غذاهای دریایی گزینه ها — از جمله تقلید خرچنگ (I don’t love surimi, اما من حدس می زنم آن را, چگونه آن را می رود و این روزها ، خرچنگ در حال تبدیل شدن به یک جدی کالای لوکس و faux نگه می دارد گرفتن واقعی تر) و…مورد علاقه من, مکزیکی, غذاهای دریایی, غذای aguachile که من تو را دوست داشتم از من اول آن مواجه می شوند در حقیقت این چندین سال پیش.

در صورتی که شما مواجه می شوند نیست شگفتی های aguachile در شکل اصلی آن فقط کمرنس (البته!) با طعم شیلی, فلفل, آبلیمو, نمک, گشنیز, خیار و پیاز. آن را اساسا ceviche اما با مقدار زیادی حرارت بیشتر — می توان آن را کاملا قابل احتراق در نظر تند می زد. در روسریتو می آید شش راه — سنتی کمرنس, کمرنس با هشت پا, کمرنس با حلزون اسکالوپ (“callo د hacha”), کمرنس با هشت پا و صدف آبالون و غیره. این یکی از آن غذاهای که به نظر می رسد داغ به غذا خوردن در اولین نیش می زنند. اما پس از آن دهان خود را حل و فصل برای سوار شدن. و این خوب است.

سوشی توجه داشته باشید

13447 Ventura Blvd. شرمن اوکس; 818-802-3443, www.sushinotela.com

سوشی است توجه داشته باشید بهترین نوار سوشی در SF دره ؟ در لس آنجلس ؟ حتی در امریکا ؟ من می دانم که من هل دادن لبه اعتبار حتی پرسیدن. اما من به شما بگویم: سوشی های مورد علاقه من است مواد غذایی در جهان است. من خورده ام سوشی تقریبا در همه جا در شهر است. من نباید تحت تاثیر قرار. اما من هستم. Muchly. من می خواهم برای رفتن به عقب در حال حاضر!

آن را از روی حیله و تزویر به تجزیه چه چیزی باعث می شود یک نوار سوشی رویکرد عظمت است. ما در حال صحبت کردن در اینجا البته در مورد ماهی خام. و در عین حال و در عین حال — وجود یک شخص غیر قابل توصیف تقریبا متعالی حس از آنچه من خوردم در سوشی توجه داشته باشید ساخته شده است که من جوانه های چشایی نگاه به اطراف به عنوان اگر آنها فقط می خواهم بیدار شدن از یک خواب طولانی. وجود دارد یک حس مزه چیزی را برای اولین بار از شادی احیای تجربه. و من دوست داشتم اینجا بودن.

در طول یک دیدار در نوار سوشی, تماشای سرآشپزها بی سر و صدا با دقت مسالمت آمیز ایجاد کمی خود را بسته نرم افزاری از غذاهای دریایی تا به حال یک جنبه از شبه مذهبی مراسم. من پرستش در محراب واقعا خوب ماهی است.

این یک اندک رستوران — نه توکیو اما آن را بسیار به پر کردن هر صندلی در نوار سوشی و چهار فرد غرفه. (آن را نگه می دارد فقط 30 نفر و هفت در میاره.) هنگامی که ما بازگشت به “عادی” بار اگر شما رزرو آنلاین شما داده می شود انتخاب یک جدول و یا نوار. اگر شما می خواهید به درستی خیره شدن نشستن در نوار. قابل توجه و مراقبت است که با تاکشی Matsuzaki دستیار آشپز Kiminobu سایتو (قبلا 4 بر 6 در انسینو) کاهش هر تکه از ماهی و فروشگاه های آن را برای استفاده خجالت زده کسانی از ما که فقط برش ریز ریز کردن و شمع در یک بشقاب است. هیچ ستون در اینجا. ماهی تحت درمان با احترام.

امروزه ناهار خوردن در خدمات محدود است به پاسیو.

منو به عنوان ساده به عنوان فضایی با حدود نیمی از غذاهای دیگر در بر داشت میله سوشی — و کمتر تا کنون از تعدادی از گزینه های در سه حلقه سیرک انواع مکان. (هیچ چیز در اینجا است که سرخ شده! هیچ چیز ساخته شده با پنیر خامه ای. من فکر می کنم حتی آووکادو از دست رفته است از رول است که تقریبا ناشناخته!)

انتخاب به عنوان به شدت متمرکز به عنوان آشپز چاقو. سوپ میسو معمولا فقط یک چاره اندیشی موقت که ارزش خوردن بسیار ارزش صرف وقت با — والا براث غنی طعم دار با توفو dashi و پیاز سبز (در نسخه ساده)…و با بسیاری از قارچ در پیچیده تر تفسیر.

Edamame به آرامی داستد با نمک دریا ضروری است. بنابراین خیار sunomono که جرقه بزند جوانه های چشایی خود را به توجه برای چه می آید بعدی. که طی یک بازدید یک کاسه کوچک — تقریبا یک گلوله شیشه ای — خوابانده جلبک دریایی صدر با آبپاش از تکه های طلا. طلا وجود دارد فقط برای دکوراسیون; آن هیچ عطر و طعم خاص. اما آن را به یاد ماندنی.

وجود دارد پنج sashimi ویژه با دقت به سرپرستی صفحات yellowtail, نوعی ماهی پهن بزرگ albacore سرخو و حلزون اسکالوپ ورقه نازک به عنوان سکه صدر با روغن زیتون و لیمو, قارچ, نمک و فلفل صورتی. نه ارزان در 24$. اما زندگی کوتاه است. و گوش ماهی carpaccio خیلی خوب است. و تمام 14 nigiri سوشی ماهی نیز به عنوان sashimi.

این binchou (فلفلی albacore) از کانادا. این صبا (ماهی خال مخالی) از ژاپن است. این tamago املت از شرمن اوکس. نه اشتقاق اغلب در بر داشت در منوها. اما آن وجود دارد و ما وجود دارد.

سوشی توجه داشته باشید مثل این است که یکی از آن آهنگ ها که در سر خود گیر. هنگامی که شما وجود دارد شما نمی توانید آن را از ذهن خود.

سوشی سیاره

23349 Mulholland Drive وودلند هیلز; 818-224-3501, www.mysushiplanet.com

نوشتن منو برای سوشی سیاره شده اند باید یک پروسه طاقت فرسا. برای این کار بسیار بزرگی منو ویژگی های بیش از 40 exotically به نام رول — که بسیاری از آنها در سنت بزرگ سوشی رول نامگذاری کرده اند monikers است که کمی برای انجام با رول خود را.

Albacore با سیر سرخ شده-داغ سس خردل یک “پیاده روی در ساحل.” این تمپورا میگو و خرچنگ سالاد رول است “آقای تامی.” مشابه رول صدر با ماهی تن و ماهی قزل آلا است “Oh My God رول.” تند و غذاهای دریایی میگو تمپورا رول “زمین نشستن کامل هواپیما رول.” چرا ؟ I dunno! اما خرید که منو نویسنده سرد به خاطر! که یک دستاورد چشمگیر.

اما پس از آن به طوری است که در مواد غذایی در سوشی سیاره — مینی زنجیره ای با شاخه های در مورپارک, Camarillo, وست لیک ویلج و حق در اینجا در وودلند هیلز. برای با وجود این تعداد گسترده ای از رول های سوشی کارکنان موفق به میل لنگ از انتخاب قابل توجه از قابل اعتماد غذاهای خوشمزه, چیزی برای همه — از جمله purists برای آنها nigiri سوشی (ماهی بیش برنج) و sashimi تنها راه برای رفتن است.

اگر غالب توجه داشته باشید در رول سوشی در سیاره آن را گسترده و تا حدودی غیرواقعی استفاده از سس های منحصر به فرد این سیاره و تا حد زیادی تعریف نشده در منو است. وجود سیاره سس سومو, سس و ادویه و دختر بچه, سس و Nat را سس. بهتر قابل درک هستند پونزو سس تند karashi (خردل) سس جعفری سس و خامه سس سیر. این است که خیلی پر رو محل.

من نگران استفاده بیش از حد سس به عنوان اگر آن وجود دارد برای سرپوش گذاشتن بر طعم ماهی. اما در بیشتر قسمت ها, مواد تشکیل دهنده به نظر می رسد به کار در هماهنگی. که بدان معنی است که اگر شما یک “خانه اجرا رول” پخته crawfish با تند مایو در بالا از کالیفرنیا رول drizzled با مارماهی سس کل سازه را حس خوب. مطمئن بود به من — برای من جای تعجب است.

تل آویو ماهی گریل

19014 Ventura Blvd. Tarzana; 818-774-9400

تل آویو ماهی گریل نشسته در فضا است که استفاده می شود به تل آویو کوره است که نقل مکان کرد و به استودیو سیتی. آن رفت و از بسیار خوب Chipotle-سبک نسخه خاورمیانه سریع-بازی گاه به گاه رستوران را به یکی از بهترین رستوران غذاهای دریایی در دره — فوق العاده مفهوم است که جذب بسیاری از گروه قابل توجهی به خوردن هر دو در داخل (در کاهش ظرفیت) و در تعداد انگشت شماری از جدول خارج است.

به عنوان به زودی به عنوان شما نشستن غذا شروع می شود ورود — گسترش اسرائیل نرخهای پایین و سالاد, حموس و لواش به اندازه کافی به یک وعده غذایی و از خود. اما واقعا, آنها فقط سمت رویداد. معامله بزرگ است ماهی یک انتخاب از غذاهای خورده از سواحل خاموش تل آویو — branzino, دریا, ماهی, ماهی کفال, هامور دریا باس و barbounia (ماهی کفال قرمز).

وجود دارد تیلاپیا و سالمون نیز — که آخرين به دست آورده من یک بیت از انتقاد از مجاور جدول تعجب که چرا من سفارش یک ماهی در دریای مدیترانه است. “ماهی قزل آلا که در منو برای گردشگران” آنها به من اطلاع داد. اوه خوب شد کاملا پخته شده به عنوان تمام غذاهای ماهی.

وجود ماهی سفید شنسیل به عنوان به خوبی. و فقط در مورد بسیاری از ظروف کوچک کافی نیست شما باید یک انتخاب از سبزیجات کبابی, سیب زمینی سرخ کرده برنج و یا اسرائیل خرد شده سالاد در سمت. وجود دارد صبحانه و همچنین خدمت در تمام طول روز. این shakshuka فوق العاده است — اما آن را شامل هیچ ماهی در همه.

مریل Shindler لس آنجلس آزاد بر اساس ناهار خوری منتقد. ایمیل mreats@aol.com.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de