اسید آسکوربیک (ویتامین ث) چیست؟

مرکز ملی آمار بهداشت ایالات متحده به جهت نظارت تندرست و موقعیت تغذیه ای بزرگسالان و کودکان در ایالات متحده ، دو سالانه نظرسنجی ملی بهداشت و تغذیه (NHANES) را انجام می دهد. این ماده (ویتامین C) یک ریز مغذی ضروری هست که عملکردهای متابولیکی مهمی را انجام می دهد. خلاصه ای از بررسی مکمل ها در اشخاص سالم این مشکل را گزارش نکرده هست ، ولی احتمال این‌که افراد دچار به هموکروماتوز ارثی تحت تأثیر قرار بگیرند را آزمایش نکرده است. اسید اسکوربیک یکی از از موادی می باشد که ممکن هست حین خرید بعضا مواد غذایی، اسم آن را در برچسب محصولات خوراکی تماشا کرده باشید. این کمترین مقدار بازدید شده-اثر سو Ad (LOAEL) بود ، به این مفهوم که بقیه اثرات سوverse در مصرف فراتر تماشا شد. یک متاآنالیز رابطه معکوس بین دریافت اسید اسکوربیک و سرطان ریه را نشان بخشید ، هرچند سرانجام گرفت که برای تأیید همین مشاهده تحقیقات بیشتری حتمی است. افراد سیگاری و اشخاص در معرض دود سیگار سیگار نسبت به اشخاص غیر سیگاری مرحله سرمی اسید آسکوربیک کمتری دارند. در سال 2000 ، انستیتوی طبی آکادمی ملی علم ها ایالات متحده مرحله بالایی از مقدار تحمل بالا (UL) را برای بزرگسالان 2000 میلی گرم در روز تعیین کرد. در سال 2000 ، بخش دریافت مرجع رژیم غذایی آمریکای شمالی در مورد اسید آسکوربیک ، میزان سفارش شده رژیم غذایی (RDA) را برای مردان بزرگسال به 90 میلی گرم در روز و برای زنان بزرگسال به میزان 75 میلی گرم در روز به روز کرد و تراز بالایی از مقدار تحمل بالا (UL) را به جهت تاثیر آسکوربیک اسید بر بزرگسالان تعیین کرد. اروپا غذایی اداره ایمنی (EFSA) سوال ایمنی در سال 2006 باز‌نگری و به همین عاقبت رسیدیم این بود که شواهد به اندازه به جهت تنظیم یک UL برای اسید آسکوربیک وجود ندارد موسسه ملی بهداشت و تغذیه ژاپن این سوال را در سال 2010 مورد باز‌نگری قرار داد و همچنین به این نتیجه رسید که شواهد به اندازه برای تنظیم UL وجود ندارد. در همان نظرسنجی اعلام کرد که حدود 30 % از بزرگسالان گزارش شده که آن‌ها یک مکمل غذایی اسید آسکوربیک یا این که مولتی ویتامین / مکمل معدنی مصرف که شامل اسید آسکوربیک بود و مصرف کل همین افراد در میان 300 تا 400 میلی گرم در روز بود. اسکوربیک اسید (ویتامین C) در مرکبات و میوه های دیگر و در سبزیجات یافت نمی شود و توسط انسان تولید یا این که ذخیره نمی شود و بایستی در رژیم غذایی اخذ شود. تیم دوم، تنها اسید آسکوربیک اخذ نمودند. به عامل خاصیت آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک، همین ماده را در طول پروسه ماده غذایی یا این که قبل از بسته بندی به جهت حفظ بو، رنگ و محتوای مواد مورد استعمال واقع می شود. درصورتیکه شما هر جور سوالی در رابطه مهم چه جایی و شیوه به کار گیری از تعریف اسید اسکوربیک دارید، می توانید اهمیت ما در کاغذ وب تماس بگیرید.

ایندکسر

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort android rat istanbul duşakabin fud crypter hack forum hovarda girişonwin girişturkmmoMobil Ödeme BozdurmaVodafone Mobil Ödeme Bozdurmafethiye escortweb tasarımtuzla halı yıkamatemizlik şirketi istanbulyükselmesi beklenen kripto paralarinstagram takipçi satın alMobil Ödeme Bozdurma mobil ödeme bozdurmaMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme Nakite ÇevirmeMehracki Token